Colocatie,cloud & managed services

Adres:

Grutbroek 7, 7008 AK Doetinchem

Accountancy cloud voor De Veldhoen.

Zaken niet moeilijker maken dan ze zijn en de ondernemer zo min mogelijk ‘last’ van administratieve rompslomp laten hebben. Dat zijn de uitgangspunten voor de dienstverlening van Administratie en belastingadvieskantoor De Veldhoen met vestigingen in Doetinchem en Huissen.

Het kantoor dat in november 2017 het eerste lustrum vierde maar al ruim 30 jaar aan ervaring meebrengt biedt cliënten de mogelijkheid voor volledige ontzorging op administratief gebied. Om deze ontzorging ook in de toekomst zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken is vol ingezet op automatisering en dan is een degelijke en professionele IT een absolute voorwaarde. Daarom heeft De Veldhoen ervoor gekozen om gebruik te maken van een privé cloud in het datacenter van Compudac. De bundeling van kennis, ervaring en knowhow op de vakgebieden van accountancy en automatisering (waaronder de accountancy software van Unit4) was cruciaal maar de persoonlijke aandacht en betrokkenheid gaf de doorslag bij de keuze. De overstap die in november 2017 is gemaakt van offline naar de privé cloud is snel en absoluut vlekkeloos verlopen. ‘Afspraken zijn duidelijk en worden ook echt nagekomen. Er zijn geen strakke, formele procedures maar er wordt gewoon goed geluisterd en zorgvuldig gewerkt; no nonsens en aanpakken, dat is wat de samenwerking goed en plezierig maakt’ aldus een tevreden eigenaar Frans Tijssen. ‘We zijn nu zo’n 4 maanden verder en we kunnen gerust beamen dat we een goede keuze hebben gemaakt’ voegt mede-eigenaar Tim Polman toe. Hij geeft ook aan dat er op dit moment wordt gewerkt aan de uitrol van een meer digitale samenwerking met cliënten. ‘Gebruik van bijvoorbeeld Basecone voor meer geautomatiseerde verwerking van facturen en bonnetjes maakt tijd vrij voor meer persoonlijk contact. En daar is het om te doen’. Ook Roberto Meijer, adjunct-directeur bij Compudac. is blij met de samenwerking: ‘Het is mooi om te zien dat gebruikers van onze privé cloud moeiteloos de overstap kunnen maken en klaar zijn voor de toekomst. Onze privé cloud zorgt voor een naadloze overgang van offline installaties naar online diensten en de complimenten voor de oplossing en de expertise en betrokkenheid van het Compudac team is een mooi visitekaartje’.

Leave a Comment

(0 Commentaren)

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *