Colocatie,cloud & managed services

Unit4 Accountancy Tournee

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Trends, innovatie en oplossingen voor accountantskantoren

Schaarste op de arbeidsmarkt, behoud van medewerkers, verbreding en verdieping van clientadvies op basis van Big Data.

Trends en ontwikkelingen die een belangrijke rol spelen in de wereld van accountancy. Net als digitalisering en de inzet van technologische mogelijkheden binnen een kantoor om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende vraag en verwachting van uw cliënten.

Om accountantskantoren te ondersteunen bij hun dienstverlening, focust Unit4 steeds meer op het ontwikkelen van software die kan worden ingezet als een extra digitale collega van het accountantskantoor; die werk uit handen neemt als het kan en ondersteunt bij de steeds complexer wordende werkzaamheden als het moet.

Tijdens de Unit4 Accountancy Tournee praten we u graag bij over relevante trends en innovatie en over onze oplossingen die u in kunt zetten om de processen op uw kantoor stap voor stap te digitaliseren.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Aanmelden” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Finfo.unit4.com%2Fnl-eb-201905-acc-tour_LP.html%23form|title:aanmelden||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer & waar

De Unit4 Accountancy Tournee wordt op 4 locaties gehouden waarbij je je op een van de onderstaande data aan kunt melden voor de ochtend- of de middagsessie:

21 mei – Ridderkerk (Van der Valk hotel Ridderkerk)
23 mei – Zwolle (Hotel Lumen)
4 juni – Almere (Van der Valk hotel Almere)
6 juni – Eindhoven (Van der Valk hotel Eindhoven)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Programma
Het ochtendprogramma loopt van 9:00 tot 12:00 uur en het middagprogramma van 13:00 tot 16:00 uur. Op de genoemde data en locaties ziet het programma er als volgt uit:

[/vc_column_text][vc_btn title=”Aanmelden” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Finfo.unit4.com%2Fnl-eb-201905-acc-tour_LP.html%23form|title:aanmelden||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Break-out & plenaire sessies

Break-out 1A | Exelleer met de accountancydienstverlening aan je cliënten
Het vinden van de juiste informatie van je cliënten en opdrachten kan tijdrovend zijn en leiden tot onnodige frustraties. Dit komt voornamelijk doordat de informatie verspreid is binnen de organisatie en nergens centraal wordt vastgelegd. Met de digitalisering van je werkprocessen en het centraal vastleggen van gegevens, helpt je digitale collega om je te voorzien van alle informatie. De juiste mensen, het juiste werk laten doen op het juiste moment. De cloudoplossing Unit4 PSA Suite voor Accountancy maakt dit allemaal mogelijk en geeft jou en je collega’s meer inzicht in de cliënten, opdrachten en declaraties.

Break-out 1B | Verhoog de toegevoegde waarde van je salarispraktijk
Goede salarisadministrateurs zijn steeds lastiger te vinden. En als je ze hebt gevonden, hoe zorg je er dan voor dat ze geen overbodige administratieve handelingen hoeven uit te voeren? Met de automatische salarisverwerking van Unit4 Personeel & Salaris in combinatie met het klantenportaal beschik je over een krachtige en flexibele omgeving waarmee je salarispraktijk echt waarde toevoegt voor je cliënten.

Break-out 2A | Hoe werk je als strategisch adviseur slim samen met je cliënten?
Je cliënten zien de boekhouding als een noodzakelijk kwaad, maar willen wel graag snel beschikken over financieel inzicht en goed advies. Voor zowel jezelf als je klant is het verzamelen van brondocumenten een tijdrovende klus en iedereen wil zo veel mogelijk dubbel werk voorkomen. Met slimme software kun je efficiënt met je cliënten samenwerken, waarbij je piekbelasting zo veel mogelijk voorkomt en genoeg tijd overhoudt om samen met je cliënten vooruit te kijken. Meer weten? Ons Customer Engagement Team legt het je graag uit in deze break-out sessie!

Break-out 2B | Digitale assistentie binnen je fiscale praktijk
Digitale assistentie is natuurlijk ook binnen je fiscale praktijk meer dan welkom. Dossierkennis is aanwezig bij jou en al je collega’s alleen moet je soms heel expliciet en snel ALLE dossiers kunnen lichten. Dan is het bijzonder handig als Unit4 Fiscaal Gemak je hierbij kan helpen. Dat geldt ook voor de communicatie met je cliënten. Het ‘vertalen’ van taaie fiscale en inhoudelijke informatie in leesbare en overzichtelijke dashboards, helpt om je verhaal goed over te brengen aan je cliënt waardoor je advies in vele gevallen beter wordt begrepen en daarmee als waardevol wordt ervaren.

Op weg naar Unit4 Sight

Ter afsluiting van het programma nemen we je graag mee in een sneakpreview van ons nieuwe online ecosysteem van de accountant, Unit4 Sight. We gaan hierbij in op hoe we de transformatie van bestaande producten zullen realiseren en we laten je een eerste versie van Unit4 Sight zien. Onder andere de volgende onderwerpen komen hierbij aanbod:

verzamelen van data/gegevens – niet omdat het kan, maar omdat het er toe doet!
smart reporting – op basis van één en dezelfde bron slim en efficiënt rapportages voorbereiden en uitleveren voor één of meerdere stakeholders (inrichtingsjaarrekening, publicatierapport of kredietrapportage(s), etc.)
het samenstellen, beoordelen of controleren van een rechtspersoon, waarbij een werkprogramma/workflow, onderbouwingen en dossiervorming centrale thema’s zullen zijn.[/vc_column_text][vc_btn title=”Aanmelden” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Finfo.unit4.com%2Fnl-eb-201905-acc-tour_LP.html%23form|title:aanmelden||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row]