Colocatie,cloud & managed services

Mail archiveren

Wij vinden dat de voordelen van e-mailarchivering betaalbaar moeten zijn voor iedere organisatie en daarom is Mail Archiver intelligent geprijsd.

Vanwege het eenmalige tarief per gebruiker is onze Exchange-archiveringsoplossing tot 60% goedkoper dan vergelijkbare producten op de markt. Mail Archiver is eenvoudig te installeren, heeft lage onderhoudskosten en slaat alle e-mails als flat files op, wat betekent dat u geen SQL-server of Enterprise CAL's nodig heeft.

Geen PST-bestanden nodig - PST-bestanden raken kwijt, raken beschadigd en zijn moeilijk doorzoekbaar. Mail Archiver importeert alle PST-bestanden van uw organisatie als een batch naar één centrale opslag, waardoor uw e-mailarchief beveiligd en eenvoudig op te halen is.

Flexibel zoekinterface - Laat gebruikers zoeken in gearchiveerde e-mails vanaf iedere locatie op een smartphone, tablet, computer of ander apparaat met internettoegang.

Haal mail direct uit de journal voor maximale betrouwbaarheid - Als Exchange een bepaalde periode niet beschikbaar is of niet werkt, kan de software het archiveren altijd weer hervatten van waar het gebleven was. Geen e-mail wordt gemist.

Houd uw Exchange-server vrij van rommel - Zorg dat uw e-mails geen invloed hebben op de prestaties van de Exchange-server. Een e-mailarchief maakt langetermijnopslag veel efficiënter dan e-mails in Exchange bewaren.

Gebruik speciale single-instance opslag - We gebruiken single-instance opslag en ontdubbeling, zodat alle identieke e-mails slechts eenmaal opgeslagen worden, dat zorgt voor minder belasting op de harde schijf. Berichten worden gecomprimeerd en geoptimaliseerd voor opslag, zodat grote bijlagen en e-mails die naar een hele distributiegroep verzonden worden, geen problemen veroorzaken.

Opslaan in verschillende mailopslaglocaties - Archiveer zonder zorgen in meerdere opslaglocaties. Onze Exchange-archiveringsoftware maakt gebruik van een eenvoudige kern, gebaseerd op het bekende Windows-bestandssysteem. Dit zorgt ervoor dat beheerders (admins) kunnen werken met de tools die ze kennen om alle e-mails te verplaatsen, migreren en te back-uppen.

Stel regels in waar e-mails bewaard moeten worden - E-mails die voldoen aan bepaalde criteria kunnen anders gearchiveerd worden met behulp van de rules engine van de software. Zo kunt u recente e-mails lokaal bewaren, en oudere e-mails doorzetten naar de cloud.

Zoekbevoegdheden toewijzen - Gebruikers kunnen standaard hun eigen berichten zien, maar ze kunnen ook toegang krijgen tot de mailbox van een andere gebruiker of van een hele groep.

Outlook gebruiken - Maak het gebruikers eenvoudig hun e-mailberichten te doorzoeken. Met de complete Outlook Add-In kunnen gebruikers een enkele e-mail terugvinden tussen duizenden berichten, met gebruik van eenvoudige op webbrowser gebaseerde technologie. Deze Add-In werkt probleemloos met Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 en 2007.

Met elk willekeurig apparaat voorzien van internet - Ideaal voor werknemers die buiten kantoor werken. Iedereen met een smartphone, tablet of ander apparaat met internet, heeft eenvoudig toegang tot het archief via twee soorten gebruikersinterfaces.

Filter zoekresultaten - Zoek naar e-mails met behulp van die zoektermen die u nodig hebt. Verfijn uw zoekopdracht door deze zoveel mogelijk te richten op de e-mail die u nodig heeft en bespaar daarmee veel tijd uit.

Verloren of belangrijke berichten terughalen - Zet elk e-mailbericht terug in elke map van een Exchange-mailbox zonder tussenkomst van IT. Kies één e-mail of zelfs een volledige mailconversatie om te herstellen, alsof het nooit weg is geweest.

Zoeken op woorden, data, afzender en meer - Gebruikers kunnen berichten zoeken aan de hand van woorden, net als bij een zoekmachine, maar ook via specifieke adressen, onderwerpen, tijdsperioden, bijlagen en meer.

Voldoe aan de wettelijke bewaarplicht - Gebruik de nodige juridische- en bewaarinstellingen om te voldoen aan internationale wet- en regelgeving zoals de GDPR (AGV), Sarbannes-Oxley, HIPAA, ISO 9000 en meer. Implementeer binnen een paar minuten een juridisch retentiebeleid of richt een speciaal archief in voor e-mailberichten die bewaard moeten blijven.

Audit-trails instellen - Krijg volledig inzicht in alle zoekopdrachten en wijzigingen in archieven via het evenementenlogboek. Voldoe eenvoudig en snel aan eDiscovery-vereisten, zoals Freedom of Information-requests. Kies ervoor om configuratiewijzigingen vast te leggen, updates te bewaren en/of eindgebruikersactiviteit op te slaan, of een combinatie hiervan. De keuze is aan u.

Eén installatie + één console + geen databasebeheer = totale controle - Begin binnen een paar minuten met archiveren en zoeken. Download de software, leg uw regels vast, stel uw opslag in en gaan. Eenvoudiger kan niet. En ons team Microsoft Certified Professionals (MCP's) staat klaar om u te helpen via GoToAssist®.

Lage overheadkosten - Geen risicovolle overheadkosten meer, omdat u geen dure hardware nodig hebt. Dit betekent dat u geen geld hoeft uit te geven aan een SQL-server of andere hardware/software-oplossingen van externe verkopers.

Gebouwd op betrouwbare technologie - De software is zo gebouwd dat ze perfect integreert met populaire toepassingen van Microsoft. Het maakt gebruik van het Windows-bestandssysteem voor indexering, en u kunt alle archiveringsactiviteit in het evenementenlogboek van Windows Server vastleggen.

Onafhankelijke software - Wij gebruiken onze eigen indexeringstechnologie waarmee berichten gearchiveerd kunnen worden op alle soorten opslagmedia waarop bestanden en mappen kunnen staan (zoals DAS, SAN, NAS, opslag in de cloud, harde schijf, etc.).