Colocatie,cloud & managed services

creëer een menselijke firewall

De term “phishing” staat voor het “hengelen” dat kwaadwillenden naar vertrouwelijke gegevens doen. Een veelgebruikte methode is om dit via e-mail te doen: ontvangers krijgen een vertrouwenwekkende e-mail waarin een kwaadaardige link (malware en/of ransomware) is opgenomen. Zodra de ontvanger daarop klikt verschaft de aanvaller zich toegang tot het systeem van de gebruiker.

Phishing-aanvallen blijken één van de meest gebruikte en succesvolle aanvalstechnieken waarvan gebruik gemaakt wordt. Het spreekt voor zich dat de slagingskans van dergelijke aanvallen afhankelijk is van de mate waarin het personeel in staat is een dergelijke phishing mail te herkennen. Toch blijkt uit de praktijk, dat er nog een grote mate van onwetendheid heerst onder medewerkers.

Uw medewerkers zijn de laatste verdedigingslinie die de phishing-aanval kunnen stoppen. Door het inzetten van de onze dienst Phishing as a Service worden zij getraind in het herkennen van een cyberaanval, en hoe zij hierop adequaat kunnen reageren. Hierdoor creëert u een menselijke firewall!

Wilt u meer weten over deze nieuwe dienst neem dan contact met ons op of vul rechts het "bel mij terug"  formulier in. Wij nemen dan contact met u op.