Colocatie,cloud & managed services

Er zijn veel manieren om deel te nemen aan een Teams-vergadering met een mobiel apparaat.

 

Deelnemen via koppeling

Om het beste uit Teams-vergaderingen op mobiel te halen, inclusief het delen van audio, video en inhoud, moet u de mobiele Teams-app downloaden en installeren.

Als u de app hebt, selecteert u hier klikken om deel te nemen aan de vergadering in de uitnodiging voor de vergadering om de app te openen en deel te nemen aan de vergadering. Als u de app niet hebt, gaat u naar de App Store waar u deze kunt downloaden.

Opmerking: Download de app voordat de vergadering begint. Het kan een paar minuten duren, afhankelijk van uw internetverbinding.

Als u geen Teams-account hebt, selecteert u Deelnemen als gast en voert u uw naam in om als gast aan de vergadering deel te nemen. Afhankelijk van het instellen van de vergadering, moet u zich mogelijk aanmelden met een account dat is geautoriseerd voor de vergadering. Zie deelnemen aan een vergadering zonder een teams-accountvoor meer informatie.

Als u een Teams-account hebt, selecteert u Aanmelden en deelnemen om deel te nemen aan de vergaderchat en meer. Afhankelijk van de instellingen van de organisator kunt u direct deelnemen aan de vergadering of gaat u naar de lobby waar iemand anders u kan toelaten.

 

Deelnemen vanuit agenda

Selecteer agenda De knop Vergaderingen aan de onderkant van de app om de vergaderingen te bekijken. Zoek de gewenste vergadering en selecteer vervolgens deelnemen.

De vergaderings-app in Teams wordt gemarkeerd met een vergadering die momenteel plaatsvindt en heeft een knop Deelnemen.

 

Deelnemen via een melding

Wanneer een Teams-vergadering begint, ontvangt u een melding die u rechtstreeks naar de vergadering brengt, zonder deze in uw agenda te vinden. Tik op de melding om deel te nemen.

Een mobiele melding dat de Ontwerpbeoordeling is gestart met de optie om deel te nemen aan de vergadering via Teams.

Opmerking: Dit is op dit moment alleen beschikbaar voor iOS. Binnenkort beschikbaar voor Android.

 

Deelnemen aan een kanaal

Als een vergadering plaatsvindt in een kanaal, ziet u direct in het kanaal een uitnodiging om deel te nemen, relevante inhoud en de organisator. Selecteer deelnemen.

De wekelijkse ontwerpsynchronisatie is gestart in het marketingkanaal van het Contoso-team. Het heeft een knop Deelnemen.

 

Deelnemen vanuit een chatgesprek

Als de chatsessie of de vergadering al is gestart, wordt deze weergegeven in de lijst met recente chatberichten. Selecteer de vergadering in uw lijst met chatberichten en selecteer vervolgens deelnemen boven aan de chatsessie.

 

Inbellen

Met sommige vergaderingen kunt u deelnemen door een telefoonnummer te bellen als u de teams-app niet kunt gebruiken.

Als de uitnodiging voor de vergadering een telefoonnummer bevat, selecteert u deze om het nummer en de vergadering-ID te bellen. Wanneer u verbinding hebt, kunt u kiezen tussen 1 en deelnemen aan de vergadering.

Als u een nummer ziet in de uitnodiging maar dit niet lokaal is, selecteert u een lokaal nummer zoeken om er een te krijgen.

 

Deelnemen op meerdere apparaten

Neem deel aan een vergadering op meer dan één apparaat voor meer opties voor samenwerking en het delen van inhoud. Als u bijvoorbeeld al in vergadering bent op uw laptop, kunt u ook deelnemen op uw telefoon om live video te delen, een presentatie met uw telefoon te bedienen en nog veel meer.

Opmerking: Zie inhoud delen in een vergadering voor meer informatie over het gebruik van uw telefoon als een secundair apparaat.

Wanneer u deelneemt aan een vergadering op één apparaat, opent u Teams op uw mobiele telefoon. (Zorg ervoor dat beide apparaten zijn aangemeld bij hetzelfde Teams-account.)

U ziet een bericht boven aan het scherm van uw mobiel met een optie om deel te nemen aan de vergadering. Tik op deelnemen voor het delen van inhoud vanaf uw telefoon met iedereen in de vergadering.

Een banner in Teams die zegt dat Weekly Design Sync - Tuesday in de buurt is met de optie om mee te doen vanaf uw mobiele apparaat.

Als u op deze manier deelneemt, dempen we de microfoon en luidspreker van uw telefoon om te voorkomen dat er een echo-effect ontstaat.

Desktop