Colocatie,cloud & managed services

Adres:

Grutbroek 7, 7008 AK Doetinchem

BTW verhoging in Unit4 Multivers

Op 01-01-2019 zal in Nederland het lage BTW-tarief verhoogd worden van 6% naar 9%.
Dit heeft gevolgen voor het berekenen van de prijzen en tarieven in de Unit4 Multivers producten, alsmede de koppelingen die daarmee actief zijn.

Om het voor de gebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken komen er op 13 december 2018 diverse nieuwe releases van de Unit4 Multivers producten beschikbaar:
• Unit4 Multivers/Accounting 10.10 (online en offline)
• Unit4 Multivers Management Monitor update
• Unit4 Multivers Web update
• API 1.9.x updates en 1.10 release

Unit4 heeft een document opgesteld waarin de gevolgen voor de diverse producten zijn beschreven en wat gebruikers dienen te doen indien zij wel of juist niet op een nieuwe versie overstappen.

De BTW-wijzigingen zullen in de API versies 1.9.x worden teruggepatched. Dit betekent dat er mogelijk zeer beperkt wijzigingen aan de gekoppelde applicatie nodig zijn.
Voor koppelingen die werken op basis van UBC of versies van de API ouder dan 1.9.x gelden een paar specifieke voorwaarden.
Wij adviseren u dit document aandachtig door te nemen. Dit document kunt u hier downloaden (of aanvragen door een mail te sturen naar roberto@compudac.nl).

Voor ontwikkelaars van aan Unit4 Multivers gekoppelde programmatuur:
Speciaal voor (OEM)-partners zijn er pre-releases van Unit4 Multivers 10.10,de API 1.10 en de vernieuwde API 1.9.x versies beschikbaar om te kunnen inventariseren en testen wat de wijzigingen voor invloed hebben op de bestaande API/WCF/UBC koppelingen.
Deze pre-releases zijn aan te downloaden van de Unit4 site. Op verzoek zullen wij een link toesturen.

De bijgewerkte API versies 1.9.x zullen in de sandbox omgeving worden geplaatst zodat koppelingen ook hier getest kunnen worden.

HP roept laptops terug vanwege brandgevaarlijke batterijen

 
Volgens HP is het "extreem belangrijk" dat klanten controleren of hun batterij in aanmerking komt voor vervanging.
 
Bij de meeste laptops die het probleem hebben, zijn de batterijen ingebouwd. Daardoor kunnen klanten ze niet zelf vervangen. Er zijn ook losse brandgevaarlijke batterijen verkocht of geleverd als vervanging.
 
Via een site van HP kunnen gebruikers controleren of er een gevaarlijke batterij in hun laptop zit. Als dat zo is, moeten ze bij het opstarten de zogenaamde "batterijveiligheidsmodus" aanzetten, waarmee de batterij direct wordt ontladen en niet kan worden opgeladen tot die modus weer wordt uitgeschakeld.
 

Braintoss: je gedachten razendsnel vastleggen

 

 

 

Braintoss is een app voor iPhone waarmee je snel gesproken tekst, een foto of getypte tekst kunt vastleggen om te onthouden. Braintoss verstuurt je bericht naar een vooraf ingesteld e-mailadres. Toss your thoughts straight into your inbox.

Braintoss verrijkt je aantekeningen op de server en zet wat het hoort en ziet zo goed mogelijk om in tekst die je kunt kopiëren en plakken. De oorspronkelijk gesproken tekst of genomen foto komt als bijlage mee.

 

Eenmanierom.nl

Bron
Patrick Mackaaij

Rust en stilzitten

Na een carrière van 47 jaar als bankier genieten van mijn pensioen , rust en stilzitten ……….. Iedereen die mij een beetje kent zal begrijpen dat dit nu precies niet mijn ding is. Na vele uitnodigingen en prettige gesprekken met mijn relaties uit mijn bancaire periode heb ik in mijn zoektocht naar een leuke uitdaging uiteindelijk iets gevonden waarvan ik denk mijn financiële kennis van zaken te kunnen koppelen aan een specifieke behoefte van een groot aantal bedrijven.

Lees meer