Colocatie,cloud & managed services

Adres:

Grutbroek 7, 7008 AK Doetinchem

HP roept laptops terug vanwege brandgevaarlijke batterijen

 
Volgens HP is het "extreem belangrijk" dat klanten controleren of hun batterij in aanmerking komt voor vervanging.
 
Bij de meeste laptops die het probleem hebben, zijn de batterijen ingebouwd. Daardoor kunnen klanten ze niet zelf vervangen. Er zijn ook losse brandgevaarlijke batterijen verkocht of geleverd als vervanging.
 
Via een site van HP kunnen gebruikers controleren of er een gevaarlijke batterij in hun laptop zit. Als dat zo is, moeten ze bij het opstarten de zogenaamde "batterijveiligheidsmodus" aanzetten, waarmee de batterij direct wordt ontladen en niet kan worden opgeladen tot die modus weer wordt uitgeschakeld.
 

Braintoss: je gedachten razendsnel vastleggen

 

 

 

Braintoss is een app voor iPhone waarmee je snel gesproken tekst, een foto of getypte tekst kunt vastleggen om te onthouden. Braintoss verstuurt je bericht naar een vooraf ingesteld e-mailadres. Toss your thoughts straight into your inbox.

Braintoss verrijkt je aantekeningen op de server en zet wat het hoort en ziet zo goed mogelijk om in tekst die je kunt kopiëren en plakken. De oorspronkelijk gesproken tekst of genomen foto komt als bijlage mee.

 

Eenmanierom.nl

Bron
Patrick Mackaaij

Rust en stilzitten

Na een carrière van 47 jaar als bankier genieten van mijn pensioen , rust en stilzitten ……….. Iedereen die mij een beetje kent zal begrijpen dat dit nu precies niet mijn ding is. Na vele uitnodigingen en prettige gesprekken met mijn relaties uit mijn bancaire periode heb ik in mijn zoektocht naar een leuke uitdaging uiteindelijk iets gevonden waarvan ik denk mijn financiële kennis van zaken te kunnen koppelen aan een specifieke behoefte van een groot aantal bedrijven.

Lees meer