Over Compudac

Producten en diensten zijn overal verkrijgbaar, dus waarom voor Compudac kiezen?

Security
Cloud
Workspace
Connectivity

Meer gemak met online software

Vroeger was het zo dat u voor elke medewerker bij uw bedrijf ook alle software weer opnieuw op een computer moest installeren. Dat niet alleen, u moest hier dan ook een nieuwe licentie voor aanschaffen en constant op de hoogte blijven van nieuwe updates die geïnstalleerd moesten worden. Tegenwoordig is dat allemaal niet meer nodig. U kunt namelijk gebruik maken van online software, waarbij er helemaal niks geïnstalleerd hoeft te worden. Daar komt bij dat de software dan niet alleen op de computer op het werk gebruikt kan worden, maar ook op de computer thuis. Zo faciliteert u thuiswerken voor uw personeel, maar ook voor uzelf. Compudac helpt u graag om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Online software gemak met de specialisten van Compudac

Er is een grote hoeveelheid software te vinden die online werkt en het u mogelijk maakt om overal waar u maar wilt van uw bestanden gebruik te maken. De vraag is dan natuurlijk welke software het beste werkt en het meest betrouwbaar is. Als u op zoek bent naar een goed Officepakket, dan raden wij u bijvoorbeeld Office 365 van Microsoft aan. Alle vertrouwde programma’s van Microsoft, overal waar u ze maar wilt gebruiken. We kunnen voor u een cloudomgeving inrichten waar u en uw mensen eenvoudig van deze programmatuur gebruik kunnen maken.

Meer weten over software gemak?

Als de term software gemak u wel aanspreekt, dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij Compudac te bieden hebben. Schakel voor uw software gemak een adviseur in die verstand van zaken heeft en die ervoor zorgt dat u altijd de juiste ondersteuning krijgt. Als bij software gemak voor een adviseur van Compudac kiest, dan weet u zeker dat u altijd toegang heeft tot alle programma’s en bestanden die u maar nodig kunt hebben. Geheel veilig en betrouwbaar, zoals u dat van een professionele specialist mag verwachten!

  • Beoordeel Compudac
5
Verzenden
User Review
3.9 (20 votes)