Colocatie,cloud & managed services

 

Unit4 Multivers Medium

Dankzij de boekhoudsoftware Unit4 Multivers Medium is het doen van uw administratie niet langer tijdrovend en ingewikkeld. Unit4 Multivers Medium is een betaalbaar, compact softwarepakket dat alle essentiële administratieve functies voor het kleinbedrijf omvat.

De oplossing bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

Financieel
Facturering
Managementinformatie
Relatiebeheer

Unit4 Multivers beschikt over uitgebreide e-mail functionaliteiten waarmee u rapportages zoals facturen en aanmaningen via uw eigen e-mail provider kunt versturen. Zonder dat daarbij Microsoft Outlook® vereist is. Unit4 Multivers heeft zijn eigen e-maileditor waarin u een grote hoeveelheid sjablonen kunt aanmaken en geheel naar uw eigen lay-out en huisstijl kunt inrichten. Daarbij maakt u gebruik van de beschikbare koppelingen naar uw database, zoals adresgegevens, data of factuur/opdrachtgegevens.

Uitbreiding software (optioneel).
Vergt u net wat meer van uw administratie dan kunt u tegen een meerprijs Unit4 Multivers Medium uitbreiden met de volgende modules:

Incasso: zo maakt u uw debiteurenbeheer nog eenvoudiger.
Vaste Activa: een subadministratie waarmee u uw vaste activa eenvoudig invoert en beheert.
Offertes: op een eenvoudige wijze verkoopoffertes aanmaken en opvolgen. Uitgebrachte offertes die leiden tot verkoop zet u met een druk op de knop om naar een verkoopopdracht.
Zelflerende Management Assistent.

Het programma helpt u direct met uw bedrijfsvoering door u tijdig te voorzien van de juiste informatie. Op deze manier stuurt het u waar nodig en geeft het u concrete signalen van alle criteria die u zelf belangrijk vindt. Of dit nu het sein is om precies op tijd een crediteurenfactuur te betalen om toch nog net de 2% betalingskorting in de wacht te kunnen slepen of het sein dat u reclamekosten 5% over het budget dreigen te gaan. U bepaalt wat u wilt zien en wanneer Unit4 Multivers het moet melden.

Hoe factureert u momenteel?
Als handelsonderneming is uw business de in- en verkoop van goederen. Deze moet u uiteraard factureren. Hoe doet u dit momenteel? Met Unit4 Multivers Medium kunt u naast het voeren van uw administratie ook eenvoudig factureren. Alles eenvoudig en overzichtelijk in één systeem. Zo bespaart u tijd (en geld) ten opzichte van factureren met een extern systeem.

van unit4 voor het mkb

oplossingen

aanvragen

informatie

  • Gebruiksgemak
  • Service
  • Prijs
5
Verzenden
User Review
4 (2 votes)