Colocatie,cloud & managed services

TriFact365: Future-proof accounting

Met de cloudoplossing van TriFact365 kun je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes digitaal verwerken. Door gebruik van de TriFact365 webapplicatie, e-mail en mobiele app kunnen deze documenten eenvoudig geüpload worden. De realtime webapplicatie werkt geheel automatisch met zelflerende algoritmen en binnen enkele seconden wordt er een boekingsvoorstel gepresenteerd. Daarnaast kunnen er (optioneel) uitgebreide autorisatiemogelijkheden ingesteld worden. Trifact365 heeft een realtime koppeling met onder anderen Unit4 Multivers Online en Unit4 Multivers Server.

 

Benieuwd naar de werking van de scan en herken software van TriFact365? Probeer nu 30 dagen gratis.

https://www.trifact365.nl/gratis-scannen-en-herkennen/

Tijdwinst

Digitalisering en automatisering van de factuurverwerking kan leiden tot veel tijdwinst. Het gebruik van ‘Machine learning’ zorgt ervoor dat TriFact365 de mogelijkheid heeft om realtime boekingsvoorstellen te presenteren. Hierdoor is slechts nog een visuele controle nodig en kunnen facturen snel geboekt worden.

Het verplaatsen van de factuurverwerking naar de cloud biedt de volgende voordelen:

 • Mogelijkheid tot uitgebreide functiescheiding.
 • Mogelijkheid om altijd en overal facturen te verwerken.
 • Mogelijkheid om uniform te boeken in meerdere boekhoudpakketten.
 • Je kunt optimaal samenwerken met je klant.
 • Je bent goed voorbereid op de toekomst.

 

Autorisatiemogelijkheden

Dankzij de uitgebreide autorisatiemogelijkheden binnen TriFact365 kunnen gebruikers facturen en bonnen sneller verwerken. TriFact365 heeft de mogelijkheid om meerdere gebruikers parallel of na elkaar te laten fiatteren. Verder kunnen gebruikers optioneel of verplicht als autorisator ingesteld worden. De autorisatiestromen kunnen zowel voor het boekingsvoorstel als na het boekingsvoorstel gebruikt worden. Tevens zijn de facturen altijd inzichtelijk en middels de automatische audit trail kun je inzien wie, welke facturen, wanneer geboekt heeft.

Wil je graag facturen alvast inboeken in het boekhoudpakket maar pas betaalbaar stellen zodra de autorisatiestroom voltooid is? Met TriFact365 kun je eenvoudig facturen geblokkeerd voor betaling inboeken. Zodra de laatste gebruiker zijn goedkeuring gegeven heeft wordt de blokkering opgeheven en de factuur betaalbaar gesteld. De boekhouding is hiermee altijd up-to-date, zonder dat (nog) niet goedgekeurde facturen betaald worden.

 

TriFact365 mobiele app

Met de mobiele app van TriFact365 kun je bonnetjes on-the-go uploaden in de administratie. Het bonnetje komt dan automatisch in de werkstroom van de geselecteerde administratie terecht voor verwerking. Wil je ook graag de facturen goed- en afkeuren via de mobiele app omdat je bijvoorbeeld vaak onderweg bent? Dat is geen probleem met de mobiele app, met een simpele swipe is een factuur of bonnetje al goedgekeurd.

De mobiele app van TriFact365 is gratis te downloaden via de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).

 

 

 

Voordelen TriFact365

 • Alle facturen digitaal op één plek in de cloud.
 • Mogelijkheid tot diverse autorisatiestromen.
 • Zelflerende algoritmen leiden tot hoge herkenning.
 • In no-time een automatisch boekingsvoorstel.
 • Automatische audit trail.
 • Probeer 30 dagen gratis.

Graag meer informatie over digitale factuurverwerking en TriFact365?

 


5 tips voor de future-proof accountant

 

 • Gebruiksgemak
 • Service
 • Prijs
4.7
Verzenden
User Review
2.67 (3 votes)