Colocatie,cloud & managed services

Adres:

Grutbroek 7, 7008 AK Doetinchem

Wanneer je wilt werken, moet je kunnen werken.

Je bedrijfsgegevens moeten voorhanden zijn, beveiligd toegankelijk en je wilt je niet druk maken over serverruimte, onderhoud of mogelijke netwerkstoringen. Het datacenter van Compudac in Doetinchem is een vijfsterren All-Inclusivehotel voor IT. Alles wordt geregeld. Met uitstekende servicemedewerkers, dichtgetimmerde beveiliging en automatische back-ups is het datacenter de beste plek om jouw automatisering onder te brengen.

Werken waar en wanneer je wilt
De apparatuur is altijd beveiligd tegen brand, stroomuitval en inbraak
Overzichtelijke en lage kosten
Flexibele serverruimte (bij krimp of groei aan te passen)
IT-experts (letterlijk) om de hoek
Co-locatie

Private cloud
Rackspace

On-line Backup
Flexplekken

Uitwijk omgeving
On-line werkplek

Je apparatuur in je eigen kantoor hebben voelt vertrouwd. Je hebt zelf de controle en bedrijfsgegevens zijn letterlijk dichtbij. Maar je apparatuur beschermen tegen brand, diefstal, oververhitting, stroomuitval of waterschade vraagt een flinke investering. Bovendien eist de IT dan altijd een deel van je aandacht op, terwijl je bezig wil zijn met je eigen werk. De oplossing? Colocatie. Hierbij plaats je jouw persoonlijke apparatuur in de beschermde omgeving van Compudacs datacenter. Zo heb je topbeveiliging en een supersnel en redundant netwerk, tegen veel lagere kosten. En heb je een probleem? Dan zit er een team IT-experts om de hoek.
Werken met een private cloud is je computer aanzetten en toegang en controle hebben over al je bedrijfsgegevens. Een deel van onze servers wordt gereserveerd voor jouw data. Jij bepaalt welke functionaliteiten je wilt, hoe snel het moet werken, hoe streng de beveiliging is en hoe uitgebreid het geheugen. Zijn er veranderingen in je organisatie? Dan kun je altijd de functionaliteiten aanpassen. Je bespaart op de techniek, maar hebt de controle over de inrichting.
Organisaties bewegen. Ze groeien explosief of krimpen in korte tijd. Dit kan gevolgen hebben voor de ruimte die je nodig hebt op je server in het datacenter. Je komt serverruimte tekort, of betaalt voor iets wat je niet nodig hebt. Compudac is zeer flexibel in de rackspace. Veranderingen worden zo snel mogelijk doorgevoerd.
Het gebeurt: systemen crashen. Lange tijd kon dit de doodsteek betekenen voor je bedrijf. Door de online back-upservice van Compudac hoef je je daar niet druk om te maken. Het blijft nog steeds vervelend, maar je actuele gegevens worden altijd op meerdere plekken online opgeslagen. Zo houd je altijd toegang tot jouw digitale bedrijfskapitaal
Tsja, waar ga je die tijdelijke projectmedewerker plaatsen? En hoe kan die collega met zijn kapotte laptop alsnog werken? Er zijn allerlei redenen voor een tijdelijk ebehoefte aan extra werkplekken. Aan de Grutbroek 7 in Doetinchem zijn meerdere flexplekken beschikbaar. Daar kunnen ze direct gebruik maken van de bij Compudac aanwezige programmatuur en bedrijfsgegevens.
Hoeveel adresgegevens van klanten ken je uit je hoofd? Hoeveel telefoonnummers überhaupt? Niet veel, blijkt in de praktijk. Onze afhankelijkheid van ICT is groot en als het wegvalt kan dat enorme schade toebrengen aan je bedrijf. In dit soort noodgevallen richt Compudac een tijdelijke uitwijkomgeving in. In deze digitale omgeving, waarin je toegang hebt tot de back-ups van je bedrijfsdata, kun je zorgeloos wachten op het herstel van je eigen systeem.
Werken gebeurt steeds minder achter het bureau op kantoor. Je werkt thuis, op flexplekken, onderweg of zelfs op vakantie. Compudac creëert een werkplek op maat in de Cloud. Daardoor kun je altijd en overal werken. Het enige dat je nodig hebt is toegang tot internet. Dat betekent geen hardware-, onderhouds-, of licentiekosten, maar een vast bedrag per maand en altijd toegang tot onze collega’s van de servicedesk.