Colocatie,cloud & managed services

Adres:

Grutbroek 7, 7008 AK Doetinchem

Innovatie in automatisering neemt jaarlijks grotere vormen aan.

Heuglijk nieuws voor techneuten, maar de grote vraag is: wat heb jij eraan? Soms veel, soms niets. Iedere organisatie is uniek en vraagt een unieke oplossing. Compudac neemt je bij de hand door de turbulente wereld van IT. Voor ons staat maar één ding centraal: jou makkelijker, prettiger en efficiënter laten werken. We adviseren, begeleiden, installeren en configureren.

Advies
Implementatie en configuratie
Wij kiezen voor een grotere rol dan de traditionele ‘ICT-leverancier’. Zie ons als jouw IT-afdeling op afstand. We zijn onderdeel van jouw organisatie en kijken als partner mee hoe automatisering jouw bedrijfsdoelen kan realiseren. Door onze kennis van ICT te combineren met een ondernemende geest en een goede analyse van jouw eisen en wensen geven we waardevolle adviezen die je écht verder helpen.
Compudac verzorgt de implementatie en configuratie van systemen of apparatuur. Daarbij begeleiden we het technische deel, waarbij we zorgen dat de IT goed werkt. Maar we begeleiden jouw organisatie ook persoonlijk, zodat jij en je medewerkers in korte tijd goed leren werken met de nieuwe ICT.