Colocatie,cloud & managed services

Adres:

Grutbroek 7, 7008 AK Doetinchem

IT moet probleemloos werken.

Alleen dan ondersteunt het jouw organisatie optimaal. Dat klinkt makkelijk, maar dat is het niet. Je moet je systeem updaten, licenties verlengen, onderhoud plegen, de beveiliging dichtmetselen, netwerkverbindingen optimaal houden en hardware vernieuwen. Compudac reikt een helpende hand. We beheren jouw systeem en netwerk, regelen de beveiliging, bieden hulp op afstand en staan altijd klaar met onze service desk.

 

Systeem- en netwerkbeheer

Remote support

 

Beveiliging

Servicedesk
Compudac is jouw persoonlijke IT-afdeling, maar dan extern. We denken mee met je organisatie en zoeken samen met jou naar een IT-infrastructuur die jou het beste ondersteunt. Ons doel: zorgen dat automatisering altijd draait. Monitoring, gebruikersbeheer, updates, back-ups, softwareconfiguratie, je hoeft je er niet langer druk om te maken. Jij kan probleemloos werken, daar gaat het om.
Het verlies of lekken van bedrijfsgegevens kan organisaties fataal worden. Toch blijkt in de praktijk een groot deel van de ondernemers zijn data op onveilige manieren bewaren. Vaak komt dit door een gebrek aan kennis. Met Compudac haal je die kennis op een voordelige manier in huis. Samen met jou beveiligen we je bedrijfsgegevens optimaal, tegen een scherpe prijs en met gebruikersgemak hoog in het vaandel.
Bij problemen of onduidelijkheden staat ons team altijd klaar om jou of je medewerkers op afstand te helpen. Zo hoef je niet te wachten op een afspraak en kunnen onze servicemedewerkers stap voor stap uitleggen of demonstreren hoe het probleem kan worden opgelost.
Innovatieve IT-systemen zijn mooi, maar het draait altijd om de gebruiker. Kun jij prettig werken? Om dat te garanderen zijn de vriendelijke medewerkers van onze servicedesk dag en nacht bereikbaar bij storingen of andere problemen.