Jij bepaalt waar en wanneerje werkt!

Wanneer je aan het werk wilt moeten je bedrijfsgegevens gemakkelijk voorhanden zijn via een beveiligde toegang. Je wil geen zorgen hebben over serverruimte, onderhoud of mogelijke netwerkstoringen. Ons datacenter is een 5-sterren all-Inclusivehotel voor IT. Alles is voor je geregeld. Met uitstekende servicemedewerkers, dichtgetimmerde beveiliging en automatische back-ups is ons datacenter de beste plek om jouw automatisering onder te brengen.

IT-Dienstverlender-1644x1644
De mogelijkheden van ons datacenter

Colocatie

Je apparatuur in je eigen kantoor hebben voelt vertrouwd. Je hebt zelf controle en je bedrijfsgegevens zijn letterlijk dichtbij. Maar je apparatuur beschermen tegen brand, diefstal, oververhitting, stroomuitval of waterschade vraagt een flinke investering. Daarnaast vraagt het ook een deel van je aandacht, terwijl je bezig wil zijn met je eigen werk. De oplossing? Colocatie! Hierbij staat jouw apparatuur in de beschermde omgeving van het datacenter van Compudac. Zo heb je topbeveiliging en een supersnel en redundant netwerk, tegen veel lagere kosten. En heb je een probleem? Dan zit er een team IT-experts om de hoek.

Private cloud

Werken in een private cloud is je computer aanzetten en toegang en controle hebben over al je bedrijfsgegevens. Een deel van onze servers wordt gereserveerd voor jouw data. Jij bepaalt welke functionaliteiten je wil, hoe snel het moet werken, hoe streng de beveiliging is en hoe uitgebreid het geheugen. Zijn er veranderingen binnen je bedrijf? Dan kun je de functionaliteiten op elk gewenst moment aanpassen. Je bespaart op techniek, maar je hebt volledige controle over de inrichting.

Online backup

Helaas gebeurt het: systemen crashen. Lange tijd kon dit de doodsteek betekenen voor je bedrijf. Door onze online back-upservice hoef je je daar niet langer zorgen over te maken. Het kan nog steeds voorkomen,maar je actuele gegevens worden altijd op meerdere plekken online opgeslagen. Zo houd je altijd toegang tot jouw digitale bedrijfskapitaal.

Flexplekken

Er zijn allerlei redenen voor een tijdelijke behoefte aan extra werkplekken. Want: waar ga je die tijdelijke projectmedewerker zetten? En hoe kan die collega met zijn kapotte laptop alsnog werken? Bij ons zijn meerdere flexplekken beschikbaar. Daar kun je direct gebruik maken van onze aanwezige programmatuur en bedrijfsgegevens.

Uitwijkomgeving

Hoeveel adresgegevens van klanten ken je uit je hoofd? Hoeveel telefoonnummers überhaupt? Niet veel, blijkt in de praktijk. Onze afhankelijkheid van ICT is groot en als het wegvalt kan dat enorme schade toebrengen aan je bedrijf. In dit soort noodgevallen richten wij een tijdelijke uitwijkomgeving voor je in. In deze digitale omgeving, waarin je toegang hebt tot de back-ups van je bedrijfsdata, kun je zorgeloos aan het werk terwijl je wacht op het herstel van je eigen systeem.

Rackspace

Bedrijven bewegen. Ze groeien explosief of krimpen in korte tijd. Dit kan gevolgen hebben voor de ruimte die je nodig hebt in ons datacenter. Soms kom je  serverruimte tekort, soms betaal je voor iets wat je niet nodig hebt. Wij zijn zeer flexibel in de benodigde rackspace. Wijzigingen worden snel en accuraat doorgevoerd.

Meer weten over ons datacenter?

 

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op om je persoonlijke wensen in kaart te brengen.