ExactMultivers

Bedrijven zijn er in alle soorten en maten. Je boekhoudprogramma moet passen bij jouw bedrijf, met je meedenken en meegroeien wanneer dat nodig is. Boekhouden met Exact Multivers is eenvoudig en geeft je direct actueel inzicht in je financiën, waar je ook bent en op welk apparaat je ook kijkt. Kies voor slimme boekhoudsoftware die je assisteert, taken voor je automatiseert en je proactief informatie geeft.

scanenherken
Een complete financiëleadministratie

Exact Multivers

Small

Multivers Small is geschikt voor de kleine zelfstandig ondernemer en voor ondernemers die hun volledige boekhouding willen doen met uitzondering van facturatie. Tevens is het mogelijk om meerdere administraties te voeren.

 

Dagboeken zoals inkoop, verkoop en memoriaal.

Debiteuren- en crediteurenbeheer, inclusief aanmaningen.

Telebankieren.

Kostenplaatsen en dossiers.

Vreemde valuta.

BTW en ICT aangifte.

Management Assistent.

Exact Multivers

Medium

Multivers Medium is geschikt voor ondernemers die zich thuis voelen in een complete suite. Met dit pakket beschikt je over alle noodzakelijke administratieve functies, zoals financiële administratie, debiteuren- en crediteurenbeheer, telebankieren, factureren, managementinformatie en relatiebeheer.

 

Alle functionaliteiten van Multivers Small.

Online Factureren.

Relatiebeheer.

Exact Multivers

Large

Wil je een goede financiële administratie voeren en daarbij gebruik maken van een ordergestuurd verkoopproces? Dan is Multivers Large voor jou de ideale oplossing.

De basis van Multivers Large bestaat uit een uitgebreide financiële administratie, relatiebeheer en Management Assistent. Met de extra functionaliteiten zoals voorraad- en bestelregistratie, verkoop, vaste orders en facturering kun je een professionele handelsadministratie voeren.

 

Alle functionaliteiten van Multivers Medium.

Online Voorraad- en bestelregistratie.

Verkoop- en inkooporders.

Exact Multivers

XtraLarge

Multivers XtraLarge is geschikt voor ondernemers die graag de functionaliteit willen die bij hun organisatie past en waarde hechten aan schaalbaarheid. Multivers XtraLarge bevat alle beschikbare functionaliteiten voor financieel, projecten, abonnementen en (groot)handel. Standaard geleverd met de API om met software van derden te koppelen.

 

Alle functionaliteiten van Multivers Large.

Online Projecten.

Urenregistratie.

Abonnementen.

Automatische Incasso.

Vaste Activa.

Multi-D Verbijzondering.

Belgische Administraties.

Intrastat.

FactoringImport Financieel.

Import Relaties.

Prijzen & Kortingen.

Offertes.

Samengestelde Artikelen.

Document Management.

API.

Meer weten overExact Multivers?

 

Exact Multivers (Accounting) is de stabiele motor voor meer dan 1.300 accountants en 20.000 mkb’ers met een complexe administratieve uitdaging. Jarenlange ervaring in softwareontwikkeling heeft geresulteerd in intuïtieve en logische software waar je snel mee uit de voeten kunt.