Professionele Nextcloud ondersteuning

U wilt voor uw bedrijf een clouddienst opstarten, waarmee u het uzelf en uw mensen mogelijk maakt om overal waar u maar wilt bij uw gegevens te kunnen komen? Dan zijn er op dit gebied meerdere verschillende opties. Een van de mogelijkheden is om hier Nextcloud voor te gebruiken. Dit is software waarmee u eenvoudig een cloud opzet, waarbij u de software installeert op uw eigen servers. Dit is een veilige, handige manier om ervoor te zorgen dat de gegevens niet alleen bereikbaar, maar ook nog eens geheel veilig zijn. Compudac helpt u Nextcloud inrichten en hier gebruik van te maken.

autodoc HSE

Nextcloud ondersteuning op maat

Nextcloud is een handige, betrouwbare manier om een clouddienst op te zetten voor uw bedrijf. Hier kunt u dan met uw personeel gebruik van maken. Hierdoor wordt onder andere thuiswerken een mogelijkheid. Heeft u vragen over Nextcloud en hoe u hiermee het beste aan de slag kunt gaan? Dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. Nextcloud inrichten is een van onze specialiteiten. We kunnen u advies geven over hoe u Nextcloud installeert, maar we kunnen u het hele proces ook uit handen nemen. Daarbij bieden we ook de optie dat wij uw server en zodoende uw cloud voor u beheren, naar uw wensen. Zo heeft u zelf verder nergens omkijken naar.

Professioneel Nextcloud inrichten

Nextcloud is een zeer handig stuk software, waar wel enige kennis bij nodig is om het goed te kunnen installeren. Als u bij uw bedrijf niemand voorhanden heeft die dit voor u kan doen, dan staan wij klaar om hiermee aan de slag te gaan. We hebben kennis en ervaring op dit gebied en zetten deze graag in voor u en uw mensen. We kunnen de server waar uw Nextcloud op draait zelfs voor u hosten en beheren, om het u allemaal nog makkelijker te maken. U profiteert er dan ook van dat wij constant uw cloud updaten met nieuwe versies van de software. Ook zorgen wij voor een perfecte beveiliging van uw cloud.