Een online werkplek vooroffice 365

Het is voor bedrijven belangrijk om gewoon op de computer te kunnen werken zonder dat daar gedoe bij komt kijken. Gewoon meteen aan de slag en niet eerst de software bijwerken, nieuwe virusscanners installeren, licenties regelen… Het zou toch mooi zijn als er een bedrijf was dat dit allemaal voor je kan regelen? Compudac is dat bedrijf. We zorgen bijvoorbeeld voor een online werkplek voor Office 365. Deze software van Microsoft biedt een compleet officepakket dat je eenvoudig online kunt gebruiken. Als je hier Compudac voor inschakelt gaan wij jouw online werkplek voor Office 365 inrichten.

cloud services

Een online werkplek voor Office 365 met ondersteuning

Office 365 is online software waarmee je beschikking hebt over alle programma’s die je op een werkplek maar nodig kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan Word, Excel, Access en meer. Alle programma’s die bij Office horen vind je in Office 365 terug. Het mooie hieraan is dat je niks hoeft te installeren en dat je overal waar je online bent met dit pakket aan de slag kunt gaan. Zo is een online werkplek met Office 365 de ideale manier om thuis te werken. Bij Compudac zorgen wij er graag voor dat dit allemaal voor je wordt geregeld. Dat jij en je mensen waar jullie maar willen kunnen inloggen en werken.

Meer weten over onze online werkplek voor Office 365 met ondersteuning?

Indien je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is met een online werkplek voor Office 365, dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden en samen met jou te bekijken wat jouw wensen zijn op dit gebied. Voor hoeveel mensen moeten wij een online werkplek met Office 365 inrichten? Deze en al je andere vragen nemen we met je door, zodat jij helemaal op de hoogte bent van wat wij bij Compudac allemaal mogelijk voor je kunnen maken. Je zult merken dat achter een computer werken nog nooit zo eenvoudig en zorgvrij is geweest.