Rackspace bij een betrouwbare IT specialist

Bent u op zoek naar meer ruimte voor de digitale gegevens van uw bedrijf? U kunt dan overwegen om een grotere server te kopen, of een extra server aan te schaffen. Dit kan een flinke investering zijn, waar bij komt dat deze server dan ook beheerd moet worden door iemand met een grote kennis op het gebied van IT. Er is echter een alternatief dat wij u graag voorleggen. Het is namelijk ook mogelijk om rackspace (ruimte voor een server) te huren bij een IT-bedrijf. Compudac is een bedrijf dat dit mogelijk maakt. Bij ons huurt u flexibele rackspace, waarbij u ook nog eens professionele rackspace ondersteuning krijgt.

autodoc HSE

Uw servers veilig

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de servers waar uw bedrijf op draait altijd in goede staat verkeren. Dit houdt niet alleen dat ze zich in een ruimte moeten bevinden met goede omstandigheden, maar dat ze daarbij ook altijd up-to-date moeten zijn wat de software betreft. Het kan een flinke klus zijn om dit bij te moeten houden, waar nog eens bij komt dat dit ook een zekere mate van kennis behelst. Wij zorgen er graag voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over dit probleem. We nemen het beheer van uw server van u over en zorgen ervoor dat deze helemaal perfect blijft draaien.

Rackspace ondersteuning

Als u ervoor kiest om bij Compudac rackspace aan te schaffen, dan krijgt u hierbij ook professionele rackspace ondersteuning. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden op het gebied van rackspace met ons door te nemen. Onze specialisten staan klaar om samen met u te bekijken hoe u gebruik kunt gaan maken van onze flexibele rackspace. U mag er daarbij op rekenen dat wij weten hoe een server goed onderhouden moet worden. Zo is uw bedrijf niet alleen altijd veilig, maar ook helemaal up-to-date wat nieuwe software betreft.